Top

Uitgebreide AXIWI Paardrij instructieset incl. oplaad craddle voor 10 WiWi toestellen en een grote aluminium opbergkoffer

  • Logo axiwi jpeg
  • Ih7a9720
  • Ih7a9317
  • 743163628 auidhtc1 7
  • 1893676670 eqdlswy7 prod15
890,00
per set

Paardrij instructieset AXIWI

Paardrij instructieset AXIWI voor 1 instructeur en 1, 2 of meer ruiter(s).

Met dit systeem kunt u echt communiceren met uw pupil. Heen en weer met elkaar spreken. Doordat uw leerling eenvoudig tijdens het rijden terug kan praten via het draadloze systeem. Uw leerling kan een vraag tijdens het rijden aan u stellen en u kunt direct antwoorden. Voor resultaat gericht lesgeven een perfecte oplossing.

Paardrij instructie geven is zonder hulpmiddel een ware aanslag op de stembanden.

U moet immers  met uw stem de lengte van de bak overbruggen alsook eventueel verkeerslawaai en veelal geluiden van andere personen en paarden in de nabijheid.

Een uitgebreide AXIWI paardrij instructieset bestaat uit: 3 toestellen , 1 headset microfoon/speaker voor de instructeur, 3 Standaard headset microfoon/speaker voor de ruiter, een oplaad craddle voor 10 AXIWI toestellen en een grote aluminium opbergkoffer.

Deze uitgebreide AXIWI set kost € 735,54 excl. BTW
€ 890,00 incl. BTW en verzendkosten.


De Hippische instructieset werkt zowel buiten als binnen op een perfecte manier. Omdat uw pupil u moeiteloos verstaat, is het herhalen van een instructie er nauwelijks meer bij.

U werkt prettiger, relaxter en ook uw pupil kan zich beter concentreren op het uitvoeren van uw instructie, want men hoeft zich niet meer af te vragen wat de instructeur nou wel heeft gezegd. De hippische instructieset is in meerdere uitvoeringen leverbaar.

Deze AXIWI paardrij instructieset heeft een eenvoudige bediening met een “aan / uit “knop op zowel zenden/ontvanger. Dit hippische instructie systeem is binnen enkele ogenblikken gebruiksklaar. Zender en ontvanger zijn identiek en elk toestel kan als zender of ontvanger dienen.

AXIWI specialist in draadloze handsfree communicatie systemen en deze zijn specifiek geschikt voor het op een efficiënte wijze lesgeven. Het bereik is ruim voldoende om in iedere hoek van de bak een goede ontvangst te hebben.

Verkeerslawaai, gesprekken, instructies van anderen storen niet langer de communicatie tussen instructeur en ruiter. Alle systemen zijn voorzien van oplaadbare batterijen.De door ons geleverde systemen werken op een vergunningsvrije band.

Gebruiksduur circa 8 uur mits batterijen volledig opgeladen.

De AXIWI paardrij instructieset is een tweerichtings verkeer communicatie systeem  systeem, zo kunt u met 1 of 2 leerlingen heen en weer spreken.

Op de AXIWI producten word 12 maanden garantie gegeven op fabrieks- en fabricage-fouten maar op de batterijen word 1 maanden garantie gegeven.
 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten