Top

AXIWI

AXIWI, Hét betaalbare draadloze duplex communicatiesysteem

Het AXIWI rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 5 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI rondleidingsysteem is geheel handsfree te gebruiken. Het AXIWI systeem beschikt over 4 kanalen en per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.  Daarnaast is het systeem voorzien van een kledingclip en veiligheidsnekkoord.
Het communicatiesysteem is in te zetten voor communicatie tijdens rondleidingen, toertochten, congressen, vergaderingen, sport, simultaan vertalingen en calamiteiten. In de sport wordt het communicatiesysteem voornamelijk gebruikt tijdens coaching en door scheidsrechters om een wedstrijd te begeleiden. Sinds 2015 fluiten de topscheidsrechters van het Nederlands Koninklijk Korfbal Verbond (KNKV) en het Nederlands Handbal Verbond met het communicatiesysteem van AXIWI. Het communicatiesysteem is daarbij geschikt voor zowel de binnensport als de buitensport, doordat het systeem stof- en spatwaterdicht is.
Door de vele gebruikstoepassingen van het communicatiesysteem bedient AXIWI met haar communicatiesysteem diverse klanten uit zeer uiteenlopende sectoren en branches. Gidsen gebruiken het communicatiesysteem tijdens rondleidingen. Denk hierbij aan stadsrondleidingen of rondleidingen in musea of andere culturele instellingen. Het bedrijfsleven gebruikt het systeem bij een bedrijfsrondleiding in de fabriek of in het kantoor en steeds vaker wordt het AXIWI communicatiesysteem ingezet tijdens een rondleiding op de vakbeurs. Op die manier laat u uw gast snel en gastvrij kennis maken met de belangrijke hotspots op de beurs.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar communicatiesysteem? Kies dan voor het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem van AXIWI draagt optimaal bij aan de gastvrijheid, veiligheid en optimale beleving bij uw gasten tijdens uw event.

Wilt u een vrijblijvende demonstratie van deze full duplex communicatiesysteem? Maak dan een afspraak en neem contact op via +31 (0)85 7739627 en/of +31 (0)6 28978000 ook in de avond tot 22:00 uur zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur (graag wel bellen nummerherkenning zodat wij u altijd  kunnen terugbellen als wij zelfs niet gelijk de telefoon Kunnen opnemen). Voor Vragen en/of een Probleem met de AXIWI of andere producten van ons kunt u ook het contactformulier invullen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.