Top

AXIWI 320M communicatiesysteem

Nieuw
  • Ih7a9317
  • Logo axiwi jpeg
272,25
per stuk

AXIWI het innovatieve communicatiesysteem.

Het betaalbare draadloze communicatiesysteem voor diverse gebruikerstoepassingen.

Werken met dit AXIWI communicatiesysteem voegt een dimensie toe aan de instructie, want indien gewenst kan iedere gebruiker van het systeem in gesprek komen met de instructeur. Uiteraard kunt u het ook zodanig instellen dat er alleen een eenrichtingsverkeer communicatie mogelijk is. Maar in de meeste geval wil u een interactie met uw leerlingen waarbij u uw leerling de gelegenheid geeft om vragen te stellen dan is dit het perfecte communicatiesysteem.

Elk toestel kan indien gewenst op zijn beurt in gesprek komen met de instructeur. Maximaal 6 toestellen kunnen met elkaar spreken, waarbij de overige toestellen de conversatie kunnen horen.

Met dit communicatiesysteem geeft u uw leerlingen de mogelijkheid de instructeur direct een vraag te stellen.

De instructeur hoeft de vraag niet te herhalen want alle andere toestellen horen de vraag van de vragensteller ook. De instucteur geeft zijn antwoord.

Er kunnen tegelijkertijd 6 personen full duplex communiseren.

Nadat de instructeur de vraag beantwoord heeft onderbreekt hij de spreker(s) en geeft daardoor aan andere leerling de mogelijkheid direct een vraag te stellen. En alle leerlingen horen opnieuw de discussie. De persoon die de vraag heeft gesteld hoeft niet helemaal naar voren te komen om zijn vraag direct in het gezicht van de instructeur te stellen.

Een systeem met een top geluids kwaliteit, een professionele uitstraling en zeer veel  mogelijkheden.

Elk toestel kan als “master “ in gesteld worden of als ”slave

Dat betekent dat wanneer men bijvoorbeeld een set van 10 toestellen heeft en deze zou kunnen opdelen in bijvoorbeeld 3 sets van 2 toestellen en 1 set van 4 toestellen.

De AXIWI is ook zeer geschikt voor instructie waarbij het publiek kan en mag meeluisteren en men geen dure geluidsinstallatie nodig heeft.

Op de AXIWI producten word 24 maanden garantie gegeven op fabrieks- en fabricage-fouten maar op de batterijen word 1 maanden garantie gegeven.

AXIWI zender/ontvanger.
 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over